triiivs =)

jag trivs som fisken i vattnet =) .. ska sova snart, lite oth först ;)
har nyss bokat biljett, ska till degerförs te helga! kan bli sköjj, för i degerförs händer det ju =) hör av er om ni vet nåt sköjj, haha!

förresten skrev jag ju på för BK30 idag, för er som ville veta =)


västeråsare

jaa, nu har jag gått och blivit västeråsare och det känns allt annat än dåligt! :) skolan funkar bra, det kommer bli tufft att gå NV i tre år men det är bara att kämpa på! har pluggat flera gånger redan för att inte komma efter, haha ..

har även provtränat i BK30 och det funkade skitbra! är fortfarande inte fullt frisk så jag går hos sjukgymnasten så ofta jag kan .. till veckan blire även provträningar i gideonsberg sen får vi se vart jag hamnar :) .. internet har inte funkat men nu är det äntligen igång! :)

igår kom emelie hit och vi gjorde stan både igår och idag! :) kollade även på strömtorps juniorer här igår, dom fick dock stryk men det var kul ändå :) .. ska snart följa emelie till station o hon ska åka hem .. då blir jag själv resten av helgen :( men tur jag har internet ;) haha!

ha det bra! jag trivs :D

NOLL =)

aoo, nu bär det av .. hejdå degerfors :)

internet kommer antagligen inte funka där borta ;/ men hör gärna av er på mobilen :) uppskattat! :)


tack för igår, tack för mig! .. ska inte du också tacka? , seriös är ja ialf, som vanligt ;)


TVÅ ..

.. dagar kvar ;) .. underbart :)
ska snart kila iväg på träning, sista träningen för min del i rävåsen ..

annars har jag bara packat massa idag .. ikv vet jag inte vad som händet ..
imorn vill jag ialf festa, och det ska jag också ;D

pusshej!

TRE ..

.. dagar kvar ;D
Har varit i västerås så gott som hela dagen, det känns hur bra som helst :) .. åkte dit med bilen full i grejer .. städade i 'lägenheten' och började packa i grejer .. bekantade oss med lite folk där osen bjöds vi på lunch :) sen bar det iväg mot ikea! trötta som vi var så orkade vi bara med typ hälften, men fick inhandlat en hel del bra grejer :) .. på lördag blir inflyttning :) åker troligtvis tidigare än beräknat, men just nu känns det bara bra ;D ..

nu ska jag sova, imorn ska jag städa mitt rum ordentligt och sen packa alla grejer som ska med, vilket typ bara är kläder o småsaker .. nästan kul o städa ju ;) ..

jessi kom hem ikväll också, hoppas på att få träffa dig imorn :) sen har jag ju lika nära till stockholm som hem ;) haha!

got natt vare ja!

just ja, jennie är i turkland, jag är inte ett dugg avundsjuk ;).. speciellt inte när jag vet vem som kanske befinner sig där just nu ;$;$ kanske just där du är? :) hoppas det för din skull, du ska bara veta :D

FYRA ..

.. dagar kvar :)

Imorn ska jag åka till västerås tsm me pappsen och det känns nästan lite som att jag ska flytta in redan imorn, är göör sugen :) men får vänta tills på lördag innan jag får sova i min nya lya för första gången :) .. imorn blire ialf o åka med ett lass me grejer och inhandla lite bra-ha saker ..

Idag har jag för övrigt inte gjort allt för mkt, fast lite nödvändiga saker fick jag allt gjort! hjälpte bl.a lina med hennes packning .. den tjejen kommer jag sakna mest av allt! och hon finns inte kvar här i degerfors, utan ska flytta mer än 30 mil härifrån, åt helt FEL håll :( .. men jag tror att vi båda har gjort rätt val :) .. eller skulle jag valt borås som syrran och haft bara åtta mil till lina? .. det är frågan för, inget jag kan ändra på nu ialf, det här blir säkert skitbra!

ha det bra =)

FEM ..

.. dagar kvar! sen bär det av mot Västerås! ska åka dit på onsdag me pappsen, det blir ikea och inhandla lite bra-ha saker! ..

håller på att packa lite, det känns att det börjar närma sig :D ..

ska även försöka styra fest på torsdag, hör av er =)

nu ska det fixas! puss

drömmar och verkligheten, inatt var jag fan kär :D

kvälla!

så var ännu en dag avklarad, typ?
har typ packat, lite ialf, tar resten imorn ..

träningen gick väl sådär, skrattretande dåligt stundtals, haha!

nu ska jag bädda sängen sen ska jag krypa ner under täcket och läsa lite (a) .. ibland önskar man ju att man
kunde få byta ut boken mot ngt annat, va rolig jag är då :p.. seriös ialf ;)


saknar jessi! :( hoppas de blir en tripp till sthlm på söndag, vore kul :D

åker på slutspel imorn ialf, och för er som vill nå mig (typ ingen med andra ord) ni vet ju mitt nr, bara att höra av sig! kmr hem på lördag igen ..

hörsda!


tankar och funderingar

såna här dagar borde just nu inte existera .. i morse var jag inne i kga hos tandläkarn .. efter besöket åkte jag hem och sen dess har jag typ inte gjort nånting .. pappa bad mig nyss att städa så jag dammsög lite .. snart blire träning sen hoppas jag att jag ska hitta på ngt =) imorn ska vi ialf iväg o spela lilla vm ..

snart flyttar jag då .. västerås, hmm, egentligen vet jag inte mkt om den staden .. känner till det viktigaste typ, vart jag ska bo, vart skolan ligger och vart jag ska träna :p.. fast jag har ju iofs inte bestämt vilken klubb jag ska spela i än .. men det lutar ialf åt gif, gideonsberg .. om 11 dagar börjar skolan, naturvetenskap står på schemat! varför? jaru, det blev så, bredaste utbildningen och jag har inte en aning om vad jag ska jobba med när jag blir äldre , eller jo aningar har jag väl, men inga mål direkt ..

jag har aldrig tidigare flyttat .. det börjar kännas lite nu! en sak kan jag ialf säga, att om jag trivs och stannar i västerås så kommer jag nog aldrig bli den jag är idag .. går ju att tolka på olika sätt ;P aja, nu har jag slut på ord, kanske kommer ett inlägg senare!

hörsda!


Gonatt!

Har varit på ikea idag och handlat lite =) har framförallt fått inspiration till min lya =) även om jag inte är lika seriös som syrmin när det gäller såntdär så äre ändå skitkul =) ..

framåt kvällen styrdes film med min vän emelie! ..

nu ska jag slagga för imorn ska jag ta bussen vid tio in till kga för att gå till tandläkarn, kul ;/ aja bra o komma upp i tid också :) annars vet jag inte vad som händer imorn, träning framåt kvällen ialf .. på fredag bär det av mot karlstad också! ska spela slutspel i lilla vm med 91-laget, kan bli kul .. rätt goit folk som ska me ;)

gonatt då!

för övrigt så dampar ju bilddagboken, gör ett nytt försök med nya bilder imorn .. får förhoppningsvis en massa bilder från sofie nån dag så ni kan se vad vi gjorde på gotland, pussdå!


väärme =)

även om jag inte släckte förrän vid två halv tre inatt så är jag uppe nu ändå, vädret är ju kanon! nu ska jag klippa gräset sen blire sol&bad hela dan .. senare ska jag även pallra mig in för att träna, annars vet jag inte vad det blir ikv ..

sola lugnt ;)


gotland

resan var helt okej :) .. det dåliga var vädret ;/ det kom när vi skulle fara hemåt. kika i bilddagboken de kommande dagarna ;) ..