Gekås, Ullared!

Hugedamej! Hela dagen har det varit av full rulle, kort sagt. 7.20 gick vi hemifrån och sen var det bara att sätta igång och handla. Gekås, Ullared, herregud. Det var hur mkt folk som helst och vi handlade hur mycket som helst! Det blev lite julklappar, lite prylar till lägenheten men även lite kläder osv :)

Nu sitter vi och myser i tomteverkstaden. Alla klappar är inslagna och jag laddar inför shopping imorgon! :D

Puss.

Jag saknar kärleken!

Varberg!

I eftermiddags klev jag på tåget 14.08 i Västerås. Klockan 15.50 klev Fia och Emelie på i Laxå. Äntligen hamnade vi i Varberg 19.10! Nu sitter vi hos Lina, mätta i magen efter en taco-middag! mummms! :)

Imorgon står Ullared på schemat! Jag längtar!

Tack för mig! Tack för att jag får vara med mina bästa vänner!

PUSS på er!

Full rulle!

Osloresan var en resa med blandade känslor. Jag blev sjuk och lider nu av världens förkylning. Jag sitter i skolan och hinner inte skriva mkt mer nu. Lektionen börjar 8.30. Min dator står hos Patrik och måste fixas, virusskyddet fungerar inte som det ska. Hmm ...

I eftermiddag bär det av mot Varberg - ÄNTLIGEN!!

Det här kommer bli en helg att minnas.

Komigennurå, gör så att jag blir frisk!

Oslo

Det här får bli det sista jag skriver innan vi drar iväg till Oslo imorgon.

Dagen idag har väl inte riktigt sett ut som planerat. Det har inte gjorts alls mycket läxor men jag har lovat mig själv att ta tag i det på bussen imorgon. Träningen gick väl varken bra eller dåligt. Vi spelade mest skinkcupen, som vanligt, och det har jag inget alls emot! Nu har jag duschat och tagit mig lite kvällsmat och läst lite i fysikboken. Jag ska försöka packa klart, diska och borsta tänderna innan åtta, då ska jag se Andra Avenyn för att sedan försöka sova.

Bussen går 05.45 imorgon. Sedan väntar fem timmars bussresa, två träningspass, en match, boende på vandrarhem i Oslo två nätter, föreläsning, bussresa hem igen, mm; innan vi är hemma igen 19.30 på onsdag. Jag hoppas på en trevlig resa med trevligt folk. Men jag måste erkänna att jag har lite ångest över att jag missar skolan i tre dagar. Så är det att vara naturbarn på Rudbeck.

Tack för mig!

Pussis

söndag, vilodag?

Igårkväll lagade jag och min bubbis Flygande jakob. Jag har nog aldrig ätit något så stark. Shit, det minst sagt brann i munnen. Annars var det jättegott :) (Jag har nyss tagit lite till lunch och det var lite mer ätbart idag ialf.) Sen tittade vi på Beck, helt okej lördagsmys. Jag är ett fan av att mysa, en riktig mysmänniska! :) Tur att jag har världens bästa pojkvän som jag kan mysa med! :)

Imorse ringde klockan vid 10. Jag hade helst av allt legat kvar hela dagen och bara inte haft några bekymmer eller något att göra! Istället pallrade vi oss upp och jag gick ner till tvättstugan för att tvätta. Nu är alla mina kläder rena och det känns bra. Tvätta är ju inte det roligaste som finns.

Jag har även hunnit med lite matte och fysik. Dock bara lite. Behöver göra massor egentligen. Nu ska jag ringa pappsen och vid fyra väntar träning! :)

Jag skriver några rader ikväll igen. Ha en bra söndag!


Pussmys!


Lördag

Det var en trevlig dag på stan idag tillsammans med min snygga pojkvän! hihi ..

Vi gick runt på stan ett par timmar och spenderade även lite lite på Spicy, som vanligt :) haha ..

Nu har jag kommit hem och sitter och pluggar matte. Det går sådär. Men snart kommer min snyggis hit och livar upp stämningen lite, det är faktiskt lite tomt här. Jag önskar bara att jag inte hade några läxor att göra.

Ikväll ska vi laga flygande Jakob. Det är nästan för gott!! Resten av kvällen blir lugn.

Puss för dig och mig! <3

God morgon!

För en halvtimme sen ringde kärleken och väckte mig. Kvart över elva ska vi ses nere på stan :)

Ute skiner solen och jag skulle vilja vara ute hela dagen! Men plugga måste också klämmas in under dagen för på måndag åker vi till Oslo med fotbollsgymnasiet. Vi kommer hem på onsdag och torsdagen består bl a av fysikprov.

Ikväll ska jag och bubbis träffas. Vi ska laga god mat och bara ägna tiden åt varandra!

PUSS för solen!

äntligen helg!

Skoldagen började lite lugnt med kemiprov .. Hmm, det gick väl inte allt för bra för mig men så är det ibland. Resten av dagen var rätt seg men tillslut blev klockan 14.20 och sista lektionen var slut! :) Då satte jag mig och pluggade lite matte innan jag begav mig mot friskis & svettis. Ett ganska lagomt skivstångspass genomförde vi, jag och Gärda ;)

Nu sitter jag i soffan, mätt i magen, och tittar på musikmaskinen. Ett program som jag personligen tycker är lite b som dem flesta musikprogram nu för tiden. Jag föredrar nog helst Så ska det låta inom den kategorin!

Snart kommer Amanda och Agnes förbi på lite fredagsmys!

Ps. Besöket hos skolläkaren var en helt vanlig hälsokontroll. Ryggen var frisk, lungorna var friska, likaså hjärtat och alla värden visade kanon. Tack för att jag får vara frisk! :) ds.

Tack och hej!


Natti natti!

Nu är det färdigpluggat för idag. Jag känner mig inte direkt säker på allting men orken finns inte .. Jag ska gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket .. Det ska bli så skönt med helg! Det är det alltid .. Ialf om man går NV på Rudbeck, haha!

Förresten, imorgon väntar ett besök hos skolläkaren och jag har ingen aning om varför, det återstår att se imorgon! Jag är ialf kallad dit på förmiddagen ..

Tack för mig! Ta hand om er.

pussokram

torsdag

Dagen började med att klockan ringde kl halv sju imorse. En väldigt trött Mikkiz pallrade sig upp vid fem över. Tjugo i åtta var jag nere på fotbollsgym och tog ett varv i spåret innan vi skulle ha teori på fotbollgymnasiet.

På idrotten spelades det innebandy, en sport som jag inte riktigt kommer överens med, men roligt var det ialf :)

På vägen hem från skolan hade jag ett långt samtal med pappa.. Vi pratade om allt möjligt. Mind Fullness (!) är väl ungefär en sammanfattning på vårt samtal. Ett uttryck som kan vara mycket lärorikt. Helt klart något man oftare borde ta del av..

Idag väntar kemipluggning till typ 100%.. Imorgon är det äääntligen helg! :D

puss från mig

Godkväll!

Här sitter jag i min ensamhet .. Har nyss pluggat och pratat med älsklingen i telefon en stund.. Har även hunnit med att träna idag.. Skinkcupen flyter på bra.. men bra gick det inte för mig idag.. Lyckades inte vinna en enda match tror jag! jaja.. Sist var jag ju obesegrad ;)

Nu ska jag brusha teetharna som patrik kallar det. Sen blire godnattens!

Pussis

Det är över nu!

För en stund kan jag känna lättnad. Samhällsprovet är avklarat. Träning och kemi står på schemat idag!

puss, jag älskar pussar!

Kärleken

Min kärlek poserar i min nystickade mössa! ;)

Jag älskar dig!<3

Hola Bandido!

Nu har jag bestämt mig för att jag har pluggat klart, efter sammanlagt 10 (!) timmars samhällspluggande de senaste fyra dagarna. Det ska nog gå vägen!

Jag skrev förut ett långt blogginlägg som raderades när jag skulle förhandsgranska och publicera. Det var mindre roligt eftersom det tog mig ca 20 minuter att skriva det. Men tur var väl kanske det. Negativa-Mikkiz var i farten och var minst sagt negativ!! Nu känner jag inte samma ångest längre, efter ett samtal på ca 1h med kärleken.

Kärleken betyder mest av allt i livet. Och Patrik visar mig den kärlen som vi båda älskar mest av allt! På torsdag firar vi 10 månader, min kärlek och jag. Vi bestämde att vi skulle hitta på ngt mysigt tillsammans i helgen :) jag längtar!

Jag tänker tillbaka på tiden när vi befann oss på Gran Canaria. Hur underbart skönt det var att komma bort en vecka och bara ägna tid åt allt annat än skolan (och fotboll). Ett stort + var även att jag fick träffa pappsen, Lena, Karl, Siri, Johan, Emil m.fl som också är en del av kärleken i mitt liv.

Nu ska jag pysa till kojs och sova underbart gott under mitt underbara duntäcke i min underbart stora säng! :) dock utan kärleken..! :( Det känns alltid mycket bättre när jag somnar i hans famn..

Min kärlek och jag!

Nattens!

uppe med tuppen

Imorse ringde klockan 06.00.. En trött mikkiz pallrade sig upp och gick till badhuset. Simning stod på schemat och sedan begav jag mig vidare till skolan. Det var ganska lugnt i skolan idag .. skönt!

Eftermiddagen bestod av bl a fotbollsgym där vi filmade nick och skott. Nu ska jag duscha och laga kyckling med något gott till! 

Resten av kvällen ska jag och samhällsboken fortsätta där vi slutade igårkväll. Imorgon är det prov ..

PUSS! / M

hjärta P

Pånyttfödelse!

Jag läser massor av bloggar varje dag! Nu ska jag försöka mig på detta skrivande igen :) ska även försöka ragga upp någon som kan göra bloggen fin! ..

Nu ska jag äta lax och pasta, mummms! Resten av kvällen ska jag försöka bli vän med samhällsboken..

puss / M