ny vecka ..

nu har höstlovet satt igång på riktigt :) känns mycket skönt ;p .. har inte direkt några större planer för lovet, mer än att jag ska ner till stina i borås på torsdag .. sen blire nog en tripp till göteborg innan vi åker hemåt igen :) .. har ändrade planer också, jag åker hem till degerfors igen efter borås, så kan jag va kvar här tills på söndag :D ..

vaknade tidigt imorse, redan vid nio .. kläderna på, mobilen bredvid mig i sängen och datorn på golvet, haha .. somnade visst när jag låg och tittade på film igår, haha! så kan det gå ..

idag vare tänkt träning med sofie men jag vettetusan asså .. har skitont i en muskel som sitter tyå vid höftbenet, ingen aning om var den smärtan kmt ifrån :o .. hade sömnproblem tom, inte likt mej, jag brukar ju sova som en stock!

funderingar

kände för att få ur mig lite ..

av 6 miljarder behövs bara en för att överleva ..
jag tror personligen jag är lite av en blandning av brook och peyton ..

oth är ju så jävla bra! det är dumt att det tar slut.. egentligen borde man se varje program ett par gånger innan man går vidare, så att man inte missar ngt och verkligen studerar allt .. felet är att det är så jävla bra och man vill bara se mer mer mer ..

god natt då!

degerfors :)

det är så skönt att vara hemma :) .. idag har jag träffat mycket folk som man inte ser allt för ofta längre , de var naajs! .. kollade på degerfors när dom spöade norrköping också :D .. en heldag med emelie blev det! .. sen träffade jag ju som sagt massa andra också ;D .. på kvällen blev det chill med oth s3 :D äntligen! .. men trött som jag var så somnade jag i soffan hos emelie .. nu är jag hemma, ligger i sängen och ska snart stänga av sumburken! ciao!

höstlov!

ÄÄÄÄNTLIGEN är det efterlängtade lovet här! :)
ska strax packa ner det sista och sen hoppa på bussen ner till centralen, klockan 18 går bussen hem..
ska bli sååå skönt att komma hem, och vara där länge!! :)

i veckan kom jag ju på toppen idén att jag katta och helena skulle hyra en varsin 2a på gideonsberg eftersom det fanns 3 st lediga .. tyvärr sprack den idén snabbt eftersom det var över 400 sökande på varje lägenhet ;/ ..
men jag har faktiskt lite andra planer, just nu känns det rätt att ...... aja, återkommer om det blir mer aktuellt ! :)
pussdå!

tydligt tecken

ett tydligt tecken på ensamhet/hemlängtan är ju ialf att jag ligger och kramar på kattie om nätterna ;$ hihi myyys! ..
mr x KOM HIT ;$


funderarns dotter

eftersom mr x var typ så högt man kan nå så känns det rätt dött på den fronten .. vem når upp till den nivån? ;o .. vilja .. har fan gett upp ialf, men ändå, vafan .. om jag skulle gå och lägga mig och sova i flera år, då skulle det ju kunna bli mitt nya liv, i drömmarna .. så brukar jag ialf tänka när verkligheten inte riktigt gör som jag säger ;$ ..

idag har jag bara sutte här o kollat massa program, sen bjöds det på brända pannkakor hos helena! det är grejer det .. men nu var det inte de jag ville skriva om .. utan mr x .. jävlar du, huvudstaden ligger ju bara 1 h med tåg härifrån, jag skulle lätt palla ..

aja, jag tror det får vara slutdiskuterat där, aja ibland äre skönt att ialf få skriva vad man tänker, ja det är ju ganska tomt här endå, i västerås, eller hur var det nu? feststaden? .. hmpf , aja jag har ju mina snälla vänner som jag kan ringa till ialf, det är tur det .. och helena och kattie är också mina vänner, jihu! malin får också vara me ;$ hoho ..

så äre , god natt med er alla .. låt mig somna och inte vakna när klockan ringer, bara ligga o drömma hela dagen, sen lägga sig i ett solarium och drömma om värme, ja för i värmen, där! det var där, i värmen, mr x, less...

hmpf..

Sitter i datasalen med mig bääääästiga (?) klass och har kommunikation ..
Hade tester imorse på fotbollen, fan va starkt jag är! för att inte tala om min smidighet ;D .. hoho

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, FREDAG = LOOOOOOOOV :D

 puss o hej !!


OTH!!

ge mig oth säsong 3 tack (a) .. på lovet SKA jag ha maraton .. så äre bara ;D ..

trevlig dag .. skolan, fg, sen kolla jag på fotbollsturnering i skolan .. sen gick jag o helena hem till katta o kolla sverigematchen o prata massa skit, alltid lika skojj :) .. nu ska jag nanna.. halv studiedag imorron, slutar 10.40 ;D yeah !! .. måste nog fan plugga imorron, har inte gjort det på hela veckan, höhö ;p ..

helg ..

jaa nu är helgen så gott som slut :( .. men snart kommer en ny och så äre inte långt kvar till lovet ;D hiiih ;$ .. fick besök av stina, pappsen, annika o anders idag, kul :) men dom äkte rätt tidigt .. då åkte jag till kattie osen bar det av till mange där danne o alsing va, blev film osen ruusa till bussen som jag ändå missa, men nu är jag allt hemma .. ska försöka plugga lite nu ;$ .. fotboll kl 8 imorron, då är jag tröööööött!! .. puss

zebra igår - mys idag

först vill jag säga grattis till jessica än en gång =) hon fyllde ju 18 igår ;) grattis snygging =) ..

igår blev det zebra, det var fan grymt kul. typ första gången jag har hitta på nåt sånt där här i västerås .. typ as stort disco med as mycket folk och as mycket skum .. haha :D lyckad kväll ..

emelie har ju varit här sen i torsdags kväll också, men idag åkte hon hem ;( .. idag blire bara mys .. sitter för tillfället o lyssnar på lugna favoriter, haha .. har just skrivit klart ett arbete och nu ska jag göra lite andra skolarbeten så jag slipper tänka på det .. imorron får jag besök och får träffa stina för första gången på nästan 2 månadet :) wiii! ..

pussdå!

chillibill

känns som att jag inte gjort annat än softat den här veckan, gött dä :) .. sitter här och har gjort lite matte ska gå in till helena nu som ligger i min säng och myser :) .. på fredag blire ju partaj, ska bli riktigt kul :D .. emelie kmr också ;) .. annars då .. var nere på stan idag och hitta ett snyggt linne, wiho! :) .. och nu ska det komma snö? aja den försvinner väl lika fort :) .. imorron äre dm hela dan, sköjj :D

test, manlig/kvinnlig?

[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[/] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?

tur att jag var mest kvinnlig ;)

hahaha ..

har lust att skriva något riktigt, aah .. nee ska hålla det för mig själv, verkligen helt nödvändigt inlägg dethär kände jag nu .. jag vet, hon vet, han vet, alla vet men du vet inte .. ajjrå ;P

helgen ..

Helt godkänd helg, lagfest, fest, mys, idol mm :) träffade mkt folk som jag inte sett på länge, alltid lika roligt :)
nu måste jag skynda mig att plugga om jag ska hinna träna innan det blir tacokväll med hockeygrabbarna ;D


helg =)

sjuukt skönt med helg :) idag gick jag upp tidigt, tränade lite osen åkte jag till kga med lina och emelie .. käka lite o babbla mest :) .. nu kommer snart jessi o kroon o hämtar mig.. ikv blire lagfest med rävåsen ;D ska bli kul :) imorron blire nog lite plugg, men det ska jag inte ens tänka på tills dess .. för övrigt bär det av till västerås imorron igen.. men inte förrän runt fem så jag hinner allt hitta på ngt då också =) ..

trevlig helg ;D

trötter..

hmm, rätt onödig dag .. har inte fått alls mkt gjort.. om jag blir godkänd på historieprovet så blir jag glad, vafan vilken skit! :p

aja, imorron ska jag till degerfors, fokus på det, har aldrig varit så kul att komma hem :p .. 

ska snart sova, ska bara lägga över lite musik på mobilen (a)

ingen historiker

skola idag då, som vanligt .. hände väl inget speciellt, fick tillbaka naturkunskapsprovet och det gick ju finfint! ..

imorron ska jag äntligen fara hem till degerfors, ska bli kul :) .. men först ska jag ta mig igenom en skoldag som bl.a innehåller jordens största historieprov typ, haha .. så dagen blir att spendera framför hostoriebäckerna än en gång .. men eftersom jag är jag så vet jag att jag i slutändan kanske sitter högst en timme och hoppas på det bästa imorron, för jag hade ju ändå inte tänkt bli historiker..!?


hemlängtan..

jaa.. gårdagen var rätt deppig, mådde inge bra och längtade hem .. så är det ibland, det kommer och går .. på kvällskvisten kom kristin och marie över och vi gick till coop och sen skulle vi palla äpplen, buus .. sen satt vi bara och prata säkert till klockan 00, skönt :)

idag har jag tillbringat halva dagen i skolan och halva dagen i skogen på naturkunskapen! .. folket i min grupp var rätt aktivt så jag trivdes ;p .. nu har jag pluggat lite historia och ätit spaghetti och lax, mummmms :) ..

tillbaka till historieböckerna! mycket i skolan denna och nästa vecka, hoppas det blir liiite lugnt sen..

hörsda!