depp

huh, fortfarande inte frisk och jag får ryck när jag inte kan träna! .. bläää

aja, imorn blire västerås me pappa o lina ! :)
sen på onsdag bär det av till gotland, hoppas på mkt sool :) sen ska vi nog se till att ha kul på kvällarna också ;b ..

förresten, kom på att jag lovat ngra grabbar från kalmar att jag skulle lägga in bilder på dom från rhodos, ni kan ju lägga in en kommentar om ni är här nångång ;) bilderna kommer så småningom när jag framkallat dom osv, haha =) ..

krya på mej!

bloggdags :)

de senaste dagarna har jag faktiskt gjort en hel del, även om jag inte har ställt till med värsta kalaset ;p haha .. men endel skojiga saker har allt hänt :) ..

det mesta får förklaras med bilder, i bilddagboken ;p .. ikkiz.bilddagboken.se ;P

pusssen!

sommarlov ..

inte skiner solen idag heller, men det börjar man ju bli van med .. gårdagen blev ialf rolig tsm med emelie =) haha! ..

idag har jag klippt gräset och nu skajag städa mitt rum tänkte jag, välbehövligt !! .. senare blire nog skoj :) .. förresten ringde de nån från västerås förut och hade ett boende åt mig ;p .. på tisdag bär det av och titta på mina två objekt ;p .. kan ju bli stan me, emelie ska ju me ;D

pusshej!

framtidsvisioner hit och framtidsvisioner dit ..

Idag tog vi (jag, papps, stina och annika) oss en tripp ner mot borås där stina ska spendera de kommande åren :) .. tittade på två lyor som såg helt okej ut båda två, nu äre hennes val ;p .. dagen har till större delen  spenderats i en bil, inte allt för kul men så äree .. hade inte direkt gjort ngt vettigare om jag varit hemma, med tanke på att min förkylning inte vill ge sig, ;/ .. skulle va görr o komma igång me träningen igen ..

när vi körde in i degerfors igen på vägen hem funderade jag lite på nuläget och framtiden .. degerfors, är det ett alternativ för de kommande tre åren? .. nej jag tkr inte det, för min del .. jag vill komma ifrån, till en helt ny miljö och starta från noll.. jag är redan trött på degerfors och skulle jag då stå ut tre år till? .. jovisst det skulle jag säkert, men det handlar ju å andra sidan inte om att överleva, haha ..

jag kan förstå dom som bor kvar här/ flyttar hit för fotbollens skull, ialf vad gäller killar. dom har ju stora möjligheter att utvecklas som fotbollsspelare! en bra fotbollsutbildning i skolan och flera bra lag i degerfors if, även strömtorp.. men för min del finns det ju inte så mkt, om jag inte vill börja i 93-laget, för det är väl ungefär vad degerfors har kvar idag :p .. sen är det ju rävåsen och bråten i karlskoga, men jag kan inte se min framtid utvecklas där, tyvärr .. nästa steg skulle vara qbik eller karlslund, på långsiktig tid då .. och det blir en bit .. nej, istället flyttar jag till västerås, får en bra fotbollsutbildning i skolan, (kanske inte bättre än i degerfors med tanke på att jag inte får träna med grabbar, men ändå hyfsad eftersom det är riksintag) och en bra utbildning i skolan .. fast den är det säkert ingen större skillnad på om jag jämför med degerfors, det har jag ingen erfarenhet av .. men vad gäller fotbollens del så har jag flera olika klubbar i stan att välja på i flera olika divisioner på både senior och junior sidan ..

problemet just nu ligger väl i bostad, det har blivit nya regler som säger att du som ännu inte fyllt arton år får inte bo själv i en studentlägenhet eller liknande .. tråkigt tycker jag, speciellt när det är en stad som västerås med både riksintag för fotboll och hockey .. aja, vi får se hur det bli, har ialf ett alternativ så jag slipper på i en skokartong ;p haha ..

nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ringa emelie!

hörsda!


i väntan på .. lalala

hihi.. kan ju bli rätt sköjj :)

jag vill flytta härifrån, livet är inte så livat här ;p haha ! ..
har träffat emmo nu på kvällskvisten, rääjsa lite me grabbarna, höhö ;p .. sen blev de o feeeta rejält alltså, värsta på länge, haha .. massa chips o godis o choklad , ujujuj .. sen åt jag massa tjockismat förut i storstan me , gööööttt däää :D

nu kollar vi på a walk to remember, eller det är mest emelie som tittar =) .. jag ska strax sova, imorn  blire borås heeela dan, =/ .. ska kolla på lyor till syrran ..

ha det!

att skriva ..

har en glans tycker jag .. aja, skit i det :p ..

cajsa-lisa åkerström - fråga stjärnorna om när, tack! äntligen!!

har fortfarande inte lagt ut bilder från rhodos, det kommer nog nångång .. jag gjorde ett försök men då krånglade det och sen har jag inte taigt mig tid igen .. men så äre ..

just nu spelas "sound of freedom" ur datorns högtalare, man blir liiite festsugen, danssugen, ja rhodossugen ;$ ..
den resan glömmer jag inte i första taget ..

nu ropar pappa att vi ska åka o käka lunch nånstans, sen ska vi beställa dator till mig :) då blir kikkiz glad :)

sheeeeejk -

jag tänkte att ..

jo, men är det ovanligt? att jag tänker menar jag .. haha
är fortfarande inte frisker, men det skulle bli löpning hela veckan så jag kanske ska va sjuker ett tag till? (a) haha! .. skulle vara gött att få flytta och komma igång med fotbollen i ngt annat lag känner jag .. men jag känner nog inte ens för det just nu .. jag känner för en utomlandsresa, jag har ju mina planer, lite annorlunda men skulle bli asnice, det vet jag ;) ..

har ialf lovat mig själv en sak .. att inom några år framåt ska jag jobba utomlands, alltså.. inte så som typ något vanligt jobb då, för det ska jag också ;) men typ inkastare eller ngt, fett nice =) haha .. bara man vill så går det, och huuur jag vill ;) ..

var inne i kga en sväng idag .. typ det enda som hände idag .. fikade och lite så med pappsen och stina, mys! .. pratade lite framtid oså .. inom en månad eller två så bor vi alla tre själva för första gången, det är ju 'bra'! =)

skulle va gött och komma igång me träningen snart .. tills dess ska jag fortsätta och feta mig , haha ..

hare! puss

öland =)

jaa , till öland bar det av tillslut =) .. förutom mina sjukdomar så var det helt okej .. vädret kunde vare lite bättre men fick lite sol ialf ;) .. har ialf aldrig haft så ont som första natten, blääää! .. aja nu är jag på bättringsvägen :) .. nu ska jag umgås med min emmo, får ta tillvara på den sista tiden här i dfs .. kmr inte sakna det ett dugg! .. möjligen några enstaka personer ..

ngt jag saknar är rhodos, fyyy ;( .. väntar på att fia ska skicka alla bilder, håll ut ;);)

blogggarn ..

tankarna bara far runt i mig hela tiden .. och av erfarenheter vet jag ju att det kan vara skönt att skriva av sig lite ibland ..

aja nu bara står det still i huvudet på mig .. haha ..

'bostadvästerås' ringde nyss förresten .. "hej vi har hittat två nya objekt till dej" "aha okej .. .!?" .. sedan berättade hon att dom hade fått tag i några som hyr ut ett rum i sin villa .. hmpf, kanske inte vad jag tänkt mig :D .. aja vi får väl se hur det blir med den saken .. nu har jag ju något i värsta fall ialf .. för här ska jag då faan inte bo kvar .. uuusch, jag vill booort och kunna längta hem till degerfors .. inte direkt vad jag gör nu .. skulle för tillfället inte tacka nej till en resa till rhodos .. uuuj va kul ;P

aja, det var ännu ett inlägg, kanske hinner me ett par till innan vi åker ;) haha ..


humöret ..

just nu känner jag mig så himla glad, men jag saknar så mkt ändå .. hoppet dör sist som man brukar säga .. men nu snart åker ialf ja o jessi bort härifrån .. bara jag kmr bort från den här skiten så är jag nöjd, det är fan sant :p .. jag längtar nästan till skolan nu också, det har nog aldrig inträffat förut .. snart flyttar ja, det kmr bli kanon ;) .. och bara 15 mil till jessica och övriga stockholm ;) ..

carpe diem .. det är nog en del av mig det .. jag tar saker som dem kommer .. liksom, jag ska börja skolan i västerås om drygt en månad men vet fortfarande inte vart jag ska bo, haha .. har fortfarande uppehåll me fotbollen också, det känns så jävla gött .. har inte brytt mig ett skit på en hel vecka om allt vad kontidion är, haha .. det är inte ofta jag inte bryr mig om sånt faktiskt .. men nu känner jag inte det minsta längre, men det kommer nog =) tar det som det kmr :) .. nu har jag ju liiite ont i halsen, syynd att man inte ska träna dårå , lalala .. för övrigt har jag nog blivit smittad av fia av nån ögoninflammation också, haha .. kul att mitt öga verkligen satt ihop i morse av sånt där mojs man har i ögonen ni vet .. aja, jag mår bra ialf :D .. men skulle ialf vilja ta en restresa till rhodos innan sommaren är slut ;$ ..

nu så ska jag packa lite och sen kila bort till jessi =) hare göööött, för det ska jag :D


rhodos 2007

Innan vi for neråt grekland visste jag inte riktigt vad jag väntade mig mer än sol och värme .. rhodos var väl inte känt för nattlivet direkt, inte för mig ialf ..

efter ett par kvällar hittade vi verkligen rätt !! jag såg det på en gång, första jag såg när jag kom dit och det sista jag såg innan jag gick därifrån .. det ända jag såg där nere och det ända jag ser här hemma, dock inte på riktigt här hemma .. med tanke på mina tankar och funderingar, allt som kretsar inom mig så vet jag ju att jobbet är gjort .. äh jag kan inte sitta här och utveckla någonting ni inte förstår nånting av .. Fia vet vad jag menar och jag fattar nog fortfarande inte allt som hände just där .. 

jag finner inte orden, men jag vet att jag ska se resan som något gott, något jag aldrig glömmer! den saken är säker!!

har träffat så himla mycket nytt folk, kommer tyvärr antaglien inte ens träffa hälften av dom igen ;/ men allt blir vad man gör det till ..

tack för den bästa resan !! jag vill tillbaka :( !! .. jag trodde jag visste var paradiset var, men det här går inte att jämför med det jag förut tkte var paradiset ..

ska lägga in lite bilder snart me tänkte jag .. det kommer .. nu ska jag packa, blir antagligen halmstad om några timmar :)  ..


rhodos :)

nu snart bär det av ;p

aja, jag orkar inte skriva mkt mer än så, nu ska jag packa..

hörs da ;p

07-07-07 :)

Ska inleda detta inlägg med att säga grattis till crille som fyller hela 16 år idag :) .. GRATTIS !

annars dåå; ..


torsdag: På dagen tog jag det bara lugnt, laddade för ett spinningpass på david´s senare på kvällen .. lite lagom jobbigt ;p .. efter det åkte jag hem och bastade och sen tillbringade jag resten av kvällen tsm med emelie :) .. åkte moppe och spelade tennis .. sen slog vi på en film innan vi somnade :)

fredag: Vaknade av att pappa ringde från jobbet och frågade om vi ville komma in till kga och äta lunch tsm med honom .. så vi hoppade över frukosten och åkte direkt till kga och åt enchiladas på strandcaféet .. as gött :) .. sen var vi på stan och fixade lite saker :) .. sen skjutsade pappa oss till david´s där vi befann oss en stund framöver, på gymmet denna gång .. sen kom pappa och hämtade oss så åkte vi och handlade lite till kvällen eftersom vi skulle grilla o ha lite mys hemma hos mig :) .. mysigt blev det ju :) .. blev ngra fler än planerat men det var bara kul ;) .. vid fyra gick jag och la mig imorse ..

lördag: vaknade vid nio men lyckades somna om så vid tolv vaknade jag nästa gång då jag gick upp .. städade undan allt från igår och städade även i huset, typ dammsög och torkade golven osåå .. sen gick jag och la mig en stund igen, var lite seeg :p .. sen när jag vaknade så åkte jag pappa och stina och handlade .. handlade dels till resan för pappa och mig och sen till stina som ska vara kvar här hemma .. annars har jag inte gjort så mkt , ska börja kika lite i garderoben nu ..

imorn åker viii, wiiie :) .. äntligen lite värme .. idag var det 37 grader på rhodos, TRÅKIGT ;P .. ge mig sol och värme :)

tack för mig och tack för igår gott folk, de blir snart igen ;)


imorgon..

åh vilken skön kväll jag har haft :) .. har tillbringat den med saker jag skrev i förra inlägget .. jag gjorde allt förutom fotbadet och te-drickandet .. fotbadet kändes onödigt och te-drickandet glömde jag ;o ..

måste tillägga att jag tkr "a walk to remember" var en kanonfilm! så den rekommenderar jag starkt :)

just nu ligger jag i sängen och laddar ner lite musik, ska snart släcka och försöka sova .. ska upp hyfsat tidigt imorgon för att lämna in min trasiga moppe .. på tiden eftersom den varit trasig huur länge som helst, haha!

imorn kommer emelie hem efter 2 veckors semester på kreta, snacka om att hon kmr va bruun :) .. ska försöka ägna lite tid åt henne nu innan det är dags för mig att fara iväg .. på söndag åker vi fia ;) ..

för övrigt har jag fått ännu mer träningsvärk i låren, ajaj :p .. och imorn ska vi spinna, ujuj, hur ska det gåå .. aja, snart är det semester på riktigt ;)

nu ska jag läsa lite, bytte bok till "män som hatar kvinnor" , första boken av tre, där "flickan som lekte med elden" är den andra boken, jag måste ju ta dom i rätt ordning ;p

guten nacht!

regn!

vaknade runt elva eller nåt imorse .. kokade gröt som vanligt och slog sedan på en film, material girls som jag käkade till :) .. sen var det dags att börja städa .. skrubbade bastun och gjorde rent i duschen och i badrummet här nere :) .. det var tänkt att jag skulle ta badrummet på övervåningen oxå men jag kände att jag inte hade ngn lust och orken fanns inte :p ..

har liite träningsvärk sen igår med .. så nu har jag bestämt att jag ska göra lite saker innan dagen är slut ..

- bada badkar
- basta
- ligga i massagestolen
- börja läsa en ny bok (flickan som lekte med elden)
- dricka te
- kolla på 'a walk to remember'
- bada fotbad

Det märks att det regnar, verkligen .. men det är myys ;$

see you!

tisdag ..

ställde klockan på halv tio imorse, man kan ju inte sova bort hela dagarna, haha! .. ändå kom jag inte upp förrän efter elva .. åt frukost och satte sedan igång att städa ute i tvättstugan .. för er som har varit här så vet ni ju att jag kanske inte har världens minsta tvättstuga, kanske inte heller världens största.. aja, det jag ville komma fram till var att det tog ett bra tag innan jag var klar med städningen .. haha fyfan vilka dammråttor jag hittade typ under tvättmaskinen osv, ujujuj ..

sen var det dags att laga mat, korvgryta och spaghetti stod på matsedeln idag, blev ju inte helt lyckat men ätbart ialf :) ..

nu på kvällskvisten har jag varit inne på david's och kört body pump, var rätt gött :) .. sen skulle vi ta bussen hem, då kollar min syster fel så vi trodde att vi var tvugna att vänta en och en halv timma.. så vi gick in o sprang en stund innan vi duschade .. stressade ju inte direkt men när vi tillslut kom iväg mot bussen så ser vi att den åker förbi oss .. shit tänkte vi och ringde till stina .. "oj, jag kollade visst fel" .. aja som tur var så kom pappa och hämtade oss ..

så nu vet ni ju ialf vad jag har gjort idag ;) .. har förresten nyss ätit fruktsallad och ska nu gå upp och städa mitt rum innan jag ska läsa min nya vecko revyn :) ..

take care :)

hej å hå

ooh, jag har börjat fundera på att jag egentligen inte gör ett skit om dagarna.. kanske skulle jag haft ett sommajobb iallafall? eller? .. liksom, här har man typ 11 veckors ledighet, det har redan gått snart en månad och jag har fortfarande typ inte gjort ett skit .. om jag bara hade haft 5 veckor så hade jag säkert tagit vara på varje litenb stund, eller? .. jag vet faktiskt inte ..

men men .. vädret är ju inte det bästa om dagarna heller, det finns liksom inte mkt att göra när det regnar .. men det regnar ju faktiskt inte hela tiden, och jag har ju trots allt gjort ngra roliga saker under lovet .. men mer ska det bli! .. nu ska jag ialf gå och lägga mig, känner bara för att sooova och hoppas på att solen skiner när jag vaknar .. dessvärre säger smhi att det ska bli regn imorn .. då känns det som att jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen, men duktigare än så ska jag vara! städa vare pappa sa ja .. !? hmm , skööj!

ngt som är positivt tillslut då .. var nere på jon&jonna idag och gick därifrån med 2 par billiga byxor! .. sen har jag träffat fia lina rasmus ville o jack .. vi var utanför mig och lirade boll en stund sen gick vi in och tittade på film .. skoj!

aja, hadet bra!

GE MIG SOL!


semester =)

igår började min semester ;) .. har tre veckors uppehåll från fotbollen och det ska bli skönt eftersom hela min säsong kan skita ner sig typ, haha..

gick upp tidigt imorse .. sov hos jessi och hon åkte med tåget 09.09 till sthlm :) idag börjar hon träna o kmr inte hem förrän om två veckor .. men innan dess ska ju jag o fia till rhodos ;p wiihuu! ..

nu ska jag ut o springa, hurtig som jag är, HAHA! ..


äntligen!

Skolavslutningen =)

började hemma hos mig :)

 Emelie var grillmästare =)

 jag och Lina :)

 Fia och jag skålar!

 Jennie och Tina var väldigt roade under kvällen, haha ;)

 senare kom Hanna och Toni en sväng :)

 Jessi mådde bra :):)

 Även Marie mådde bra =)

senare begav vi oss mot hästhagen :) ...

 Emelie jag och Lina var på g ;P

 Toni väntade med att fira tills nästa dag ;)

 Fia, jag, Linus och Lina =)

 Jag och Johan trivdes :)

Nästa dag var det party hos Jessi :)

 Jessi trivdes som värdinna =)

 Även Lider hade hittat dit och trivdes som fisken i vattnet =)

 Crille visade sina moves ;P

 Jessi och Crille =)

 Pontus och Hanna :)

 Crille och jag =)

Sedan var det dags för grillning vid hästudden för första gången =)

 Det var Toni Crille Jessi (och jag) som hittade dit första gången :)

 Mys framför brasan :)

 Jag och Jessi med den fina bakgrunden =)

 Toni och Jessi med bakgrunden ;)

Sedan var det min systers tur att ta studenten :)

 Grattis syrran, fyfan va du är bra =)

 Pennie hittade till Karlstad ;) .. kusinbarn till mig o stina :)

Sen var det dags för besök nr 2 vid hästudden :) denna gång var det jag emil jessi andreas tobbe och petter som hitta dit :p

 mysig bild :) emil o jessica

 Jessi vid vattnet :)

 Jag vid vattnet :)

 Emil o Jessi vid vattnet :)

Tredje gången var det lite fler folk som hittade ut till strömtorp ;p

 Anton, Örjan, Crille, Toni och Hanna myser framför brasan =)

 myys :)

 Jessi o Folke =)

 Jessi sötis :)

 Veijo och Debban =)

 Crille och Debban =)

Sedan bar det av mot Stockholm ..

Eftersom det hände någon olycka i Degerfors precis innan tåget gick så var Hanna ytterst nära på att missa tåget .. Men som tur var hann hon med några sekunder, haha ! :) .. Den dagen hade vissa konstiga saker att bjuda på, händelserik och hel-trevlig dag i Stockholm tillsammans med Hanna, Jessi och Emil! :)


 Di Leva fotade jag ju liiite diskret när vi skulle hyra film, haha ...

Måste bara lägga in att när vi var klara i videoaffären så skulle vi gå upp till lägenheten igen .. då ser vi att det kommer massa polisbilar och sen hör vi en krock ca 100 meter bort.. vi skyndar oss lite diskret bort för att se vad som hänt .. vi tog inte reda på så mkt utan gick därifrån eftersom det var mkt folk osåå .. så när vi går tillbaka möter vi ett par, då säger kvinnan "men det där är ju våran biiil" och inser sedan att deras bil inte var så mkt att ha längre, haha !!

 midsommar lunch med maassa god mat :)

  Hanna Emil o Jessi åker karusell :p

 På midsommaraftonen ;p

 Jessi o jag =)

 I skratthuset =)

 Gooooig karusell ;)

 I kärlekstunneln :))

 Haha .. kan man inte sova så äre inte lätt :P

Har även hunnit me att jobba på Kga-festen =)

 Hanna Toni o Reebeck ;)

Imorn äre match, så nu ska jag gå o dricka vatten o ladda ;p ligger för övrigt i sängen tsm me jessi o bara mår gött :D .. ha de töpp ..

pöss