Juletider

Juldagen spenderades i Skåre med massa trevligt folk, god mat och ännu massa paket från tomten!

Idag är det annandagen och pappa och jag befinner oss fortfarande här i Skåre. Idag har vi träffat ännu mer folk (släkt till familjen Persson) och ätit massa god mat! Jag och pappa har även hunnit med att övningsköra lite idag. Det gick hemskt mycket bättre idag än sist, men ack va mycket det finns kvar att träna på!

Imorgon spenderas hela dagen i Kil. Ica Supermarket cup står på schemat. Stackarna i Västerås har ju samling 05.00. Själv kan jag sova ända till halv åtta! ;)

Jag saknar min bubbis! Snart ses vi igen! på måndag! :D

Love you!

puss

God Jul!

Den stora dagen! Den största dagen på hela året för så många! Så många goda stunder, glada miner och lyckliga själar, just denna dag. Men varför? Varför träffas hela släkten just denna dag för att se på Kalle, äta julbord och öppna paket?

Tur är väl att julen är bevarad och finns kvar. Att vi tar tillfället i akt, är snälla mot varandra och visar att vi tycker om varandra. Bättre en gång om året än ingen alls, även om det kan bli lite för mycket ibland. Varför låtsas att man bryr sig och tycker om varandra om man innerst inne inte gör det? Jag tycker att jul är en trevlig tid på året. Liksom hela grejen med advent, lucia och hela köret. Men varför göra det "bättre" än vad det är? ..

Visa att ni älskar varandra. Men om ni verkligen gör det, visa det inte bara på julafton. Men som sagt, ta tillfället i akt och berätta det även på julafton, det är ju en mysig tid!

Dock lite för mycket för mig...

Som ni säkert vet så bor jag själv och har absolut inget emot att pynta min lägenhet alldeles själv i början av december och njuta av lugnet, tystheten. Men när det börjar närma sig kan det bli lite för mycket. Även om jag innerst inne älskart!

Tack Patrik för att du fyller upp min ensamhet. Det skulle bli hemskt ensamt utan dig! Du fyller hela mig med kärlek! hela tiden..  !

Nu låter det som att jag firade julen alldeles i min ensamhet. Så var det verkligen inte. Julen firades tillsammans med pappsen och syster! Tack för en bra dag! Den blev över förväntan! Tack!


puss


Dan före dopparedan ..

Jag ställde klockan på tio men vaknade tio över elva. Jisses! Planen var att ta en springtur och gymma lite innan frukost. En springtur ska det bli nångång under dagen ialf, det lovar jag mig själv. Usch vad jag är otränad just nu!

Igår spenderade jag dagen tillsammans med Lina, Fia och Emelie. Vi gick på stan en stund, men vi tröttnade fort. Kvällen bestod av mys med Lina och även Rasmus. En alldeles utmärkt dag! :) Fixade lite med de sista julklapparna också! :) Även om jag inte har köpt speciellt många i år ..

Ett telefonsamtal med Katta hann jag också med! .. Hon kanske ska komma till Degerfors när jag fyller och vara med och fira både här hemma och när det blir fest! :D det skulle vara underbart! hoppashoppashoppas! :)

På listan idag då.. Jag tänkte övningsköra med pappa, åka och handla det sista inför imorgon, ta en långpromenad med Lina, klä granen och som sagt ut och springa och ägna lite tid i gymmet!

puss


Hej "alla" glada, ledsna, trötta, pigga, långa korta osv!

Nu är det äntligen jullov!

Det blir inte så mkt inlägg nu för tiden. Jag har hittat mig ett liv kan man säga.

Jag lägger upp lite bilder och skriver lite kommentarer så vet ni vad jag hålls med om dagarna! ;)



Julavslutning i domkyrkan..



Party på kvällen!



Karin och jag! :)



Shopping!

Idag for jag hem till Degerfors :) Skönt att vara hemma! Det händer ju inte allt för ofta nu för tiden.. Ikväll ska pappa och jag äta räkor och ost osv, mmm! :)

Imorgon väntar Karlskoga med flicksen! Miss you girls <3


Jullov

Det har blivit ganska korta inlägg på sistone. Det är så mycket som händer så jag har inte tid att skriva om allt!
Igårkväll kom bästa pappsen hit! Han följde med på träningen sen tillägnade vi resten av kvällen tillsammans på en restaurang :) Mysigt! och god mat!!

Idag hade jag en lektion i skolan, idrott. Sen åt vi julbord (MUMMS!) innan pappa kom och hämtade mig i skolan .. Vi åkte och handla lite mat oså sen åkte vi hem för att fixa i lägenheten. Det har blivit såå bra! :) Bilden nedan visar lite av dagens projekt! Imorgon ska lite mer förhoppningsvis fixat och i slutet på jullovet blir det ny säng och soffa förmodligen. Toppen!

Kvällen bestod av en seg handledarutbildning på körskolan. Skönt att den är gjord nu. Fan vad jag ska börja köra! Jag ska ta det där jävla kortet snart. Innan sommarn sa jag, det kan bli tufft. Men innan sommarens slut ska jag försöka ialf! :)

Nu ligger jag i sängen som en död sill. Är jättetrött och ska snart borsta gnaggarna. Morgondagen är lååång! ;)

Puss

Kemi

Sitter på kemilektion i skolan. Nu ska jag och kärleken bege oss till Rocklunda för att lira lite fussball.. Kul!

Puss

Fri som en fågel!

Jag är så glad! Alla prov innan jul är avklarade! Vilken lättnat! Som att hundra kilo föll från mina axlar. Tack!

PUSS

snart..

Det har varit en underbar helg! Nu är den över och jag längtar oerhört mkt efter det förväntansfulla jullovet! :)

puss och godnatt

Trivs!

Mitt huvud värker för tillfället inte! Tack! :)

En fredag med idol och mys med älsklingen. Lika underbart som alltid!



Jag saknar utomlands, värme och sommarlov!

Om en vecka är det ialf jullov. Två veckor senare fyller jag 18. Det vaknas party tsm med Fia :) greeeat!

puss

Många frågor men få svar

Imorgon är det äntligen helg. Jag längtar lika mycket som vanligt!

Nu ska jag gå och göra klart samhällsläxan, sen blir det sängen för mig. Blir dock kanske ett OTH-avsnitt innan jag somnar. Det är alltid lika bra! :)

Trött på detta nu. Att ha ont i huvudet.. Och inte kunna träna, det är ju det värsta..

Puss. Imorgon får jag sova bredvid den person som står mig närmast hjärtat, då mår hjärtat bra! :)

<3


Förresten, imorgon är det lucia i skolan.. Vem kommer att vara där? Inte jag ialf, det var värdelöst förra året.. haha! Det ska vara de traditionella sångerna med en fin lucia! tack för mig!


avklarat

Klockan 18.30 igår kväll satt jag och höll på att somna med kemiboken framför mig. 19.00 låg jag i sängen redo för att sova. Ett OTH-avsnitt senare somnade jag ..

Hela förmiddagen satt alla NV-klasser och skrev riksprov i kemi. NV2A slutade efter det, dvs 11.30, vilket var hur skönt som helst!

Efter lunch pluggade vi (jag och Patrik) matte och lite samhäll.

Imorgon väntar samhällsläxförhör och några lektioner, sen är det helg! :) Jag måste pluggapluggaplugga i helgen. Två prov väntar på måndag! Sen är alltid klart inför jullovet. På onsdag kommer pappsen till Västerås och vi ska hitta på ngt kul :)

Mitt huvud vill för övrigt inte ge sig. Jag tror banne mig inte längre att jag har någon bihåleinflammation. Huvudvärken har ju bara blivit värre och värre nu den sista tiden.

En puss på Patrik ialf!

onsdag

Det känns som att det är torsdag idag. Jisses! Veckan har varit lång och seg, ändå är det bara onsdag!? .. Idag slutade vi visst 13.20, mycket positivt! Jag och älsklingen satt kvar i skolan till halv fem och pluggade. Nu tror jag att det mesta av kemin sitter där den ska, men lite till ska allt nötas in.

Annars vet jag inte vad jag har på hjärtat riktigt. Fotbollstjejerna spelade SM i Örebro idag och jag kunde inte vara med pga min jävla huvudvärk och bihåleinflammation som aldrig vill ge sig. Jag ska till läkaren igen på fredag och höra vad han har att säga. Dom förlorade vilket fall som helst med 3-1. Tråkigt! :(

På lördag ska jag och älsklingen till IKEA och handla lite :) Jag ska köpa tre hyllor, massor med ljus osv :) Han ska köpa julklappar är det tänkt. För övrigt blir det en jävla plugghelg, för sista gången på väldigt länge! Glädje till fullo! :)

Nu blev all text kursiverad och jag har ingen aning om varför. Knas. Nu ska jag gå och duscha och göra allt i ett svep. Jag ska sova mycket inatt!!

PUSSIS, jag älskart!

Kemi

Kemi hit och kemi dit. Jag orkar inte.. Dagen har varit som många andra - allmänt tråkig.

puss

Mys!





Mysigt i min lilla håla!

Andra advent



Jag är mycket nöjd med den här ljusdekorationen som jag införskaffade mig i Ullared förra helgen! Dock hänger den inte på rätt ställe än! Men den sprider minst sagt ljus i mörkret!

Jag har så mycket planer nu .. :) 


Halleluja!

http://www.youtube.com/watch?v=w-mgZ4dZcJU

MMMH! :)

One Tree Hill

I just love it! :)


Julkänslor



Den här bilden får mig att tänka tillbaka på tiden för ett år sedan ..



Mariah Carey's "All I Want For Christmas" är en låt som också får mig att tänka tillbaka på den tiden..

..Tiden då jag började bli kär i killen som skulle bli min. Killen som jag skulle älska och dela så många minnen tillsammans med! .. Ett helt år har snart gått och det känns nästan som igår! Men om man tänker efter på allt vi gjort tillsammans det senaste året så känns det genast mycket längre. Ett år fullt av kärlek, glädje, skratt och tårar. Ett år att minnas - det första året tillsammans med dig! Min älskade pojkvän! Jag älskar dig!

Hjärta från mig

SATH

Har just kollat drygt en timme av Sex And The City The Movie. Den är helt okej hittills! :) Jag tänkte läsa lite kemi innan jag fortsätter. Det kan bli några One Tree Hill-avsnitt innan jag somnar! :)

Puss

JAAAAAAAA!

GLÄDJE!

Nu har jag massor av oth timmar framför mig! wei!


Lördag

Back to kemiboken. Bara 8 (av 12!) kapitel kvar att läsa!


Lugn fredagskväll

Ikväll har jag umgåtts med mig underbara pojkvän. Middag, idol osv :) mys! Nu har jag precis kollat klart på det sista Andra Avenyn-avsnittet och det var nog det mest spännande hittills ;$ ..

Nu ska jag sova, i hopp om att inte ha lika ont i huvudet som de senaste dagarna.

Puss!

Mentholnässpray är något att rekommendera! haha

Svar på tal

Imorse när jag satt på handledartiden kom jag på det! Bihåleinflammation, det kunde inte vara ngt annat. Först förkyld en längre tid sedan fasligt ont i huvudet en längre tid.

Jo men visst. Jag pallrade mig till skolsyster och sedan till skolläkaren som snabbt konstaterade min bihåleinflammation. Han skrev ut recept och det var bara att bege sig till apoteket för att storhandla (penicillin, alvedon, nässpray).

Vilken skillnad mot i vanliga fall. Då ska man först lyckas få tag i en tid hos en läkare, sedan sitta och vänta i hundra år i väntsalen. När man väl kommit till en läkare ska man ta massa prover och sedan vänta på provsvar för att sedan komma tillbaka till läkaren som skriver ut recepten.

Cred till Rudbeck idag!

Detta resulterar i att jag inte kommer att delta i cupen i helgen. Istället kommer bästa Katta förmodligen till V-ås imorgon och sällskapar mig! Det tackar man ju inte nej till :D Jag längtar! :)

Nu ska jag skriva klart en tyskagrej och sedan fortsätta med den otroligt spännande kemin!

Tack för att det äntligen är fredag. Snart är det lov!

Puss från mig med ständig huvudvärk!

Godnatt!

Samhällskunskapsreflektionen är nästan klar, samhällsläxan är gjord! Nu ska jag lägga mig och läsa lite kemi innan jag somnar. Imorgon är det fredag och det ska bli lika skönt som vanligt! Min älskling kommer hit efter sin träning :) vi ska äta middag, kolla på idol och bara ta det lugnt och mysa!

Puss för att min älskling är så himla bra!

Ont i huvudet

Jag lider av ständig huvudvärk sedan igår. Den försvinner ju inte, varför? jag har aldrig haft några problem med huvudvärk förut.. vad är det för fel? Jag kan ju ana att det beror på att jag känner att jag sällan kan slappna av, att allt är en jävla stor jul-rusch som aldrig vill ta slut. Ge mig jullov nu, snälla!

I skolan idag gick brandlarmet, någon filur hade tänt på en rökbomd i ett skåp vilket resulterade i att alla på skolan fick ställa sig på skolgården ca 20 minuter sen var det bra igen .. Annars har det inte hänt så mkt idag. Jag och Patrik var på världens tråkigaste kommunfullmäktigemöte på eftermiddagen och fick känna på en riktig partipiska, haha ;) Nu ska jag skriva lite reflektioner, plugga på samhällsläxan och även försöka göra lite kemi. Jag känner mig något stressad inför riksprovet på torsdag.

I helgen är det Lunkancup i Hallstahammar, jippi!? Fotboll är roligt när det går bra, annars kan det kvitta. Haha!

Puss, nu ska jag knapra alvedon!



Idag köpte jag lite julgodis som jag fyllde mina julskålar med ;)


onsdag

Hejhopp! Här sitter jag i mörkret och mumsar i mig pepparkakor! Mumsfillibabba! .. Snart ska jag byta om för att träna, det var ett tag sen, pga förkylning.. Jag har nyss sovit ca en timme, det var verkligen behövligt, att komma bort från verkligheten ett tag.

Efter träningen ska jag försöka plugga lite. Det är hur mycket som helst att göra! Men jag ska försöka göra lite i taget så ska det nog gå vägen.

puss och tack för mig!

Vuxen?

Om en månad fyller jag 18 år!

Shit, man börjar ju bli gammal .......

Julstämning!

Julstämningen ökar bara mer och mer i min lilla lägenhet! Jag gillar julen! Iallafall väntan på julen, väntan på ngt gott..



Köksfönstret



Köksfönstret



Pepparkakshus
med negerbefolkning! haha ;)


PUSS P <3 M!

Julmys!

Jag har inte så mycket på hjärtat just nu .. Jag håller på att städa lägenheten. Snart kommer älsklingen från sin träning, då ska vi äntligen baka pepparkakor :D. Vi ska titta på massa Andra Avenyn också, det gillar vi ;)

PUSS

natten

God natt mina vänner! Jag önskar er (och mig själv) en riktigt god sömn!

måndag

Det är nästan aldrig roligt med måndagar, och jag måste säga att den här har inte heller varit speciellt rolig.

Igår kom jag med tåget till Västerås kring 22. På stationen väntade Patrik som hjälpte mig med alla saker jag hade att bära på. Väl hemma på Lillåudden fick jag lagad mat i magen, mummmms! Sen fick jag äntligen somna bredvid älsklingen :)

Imorse ringde klockan vid halv åtta. Jag låg och snooza i en halvtimme innan jag orkade mig upp. Tjugo i tio började första lektionen. Dagen var helt okej. Vi började med ett dramaprojekt på svenskan, det kan bli roligt! Sen fick vi tillbaka kemiproven, och en glad Mikkiz kunde nöjd gå hem från skolan! :)

Väl hemma satte jag mig och pluggade lite samtidigt som jag under kvällens gång sprungit fram och tillbaka till tvättstugan. Inatt ska jag sova med nytvättade lakan, det är underbart :) Underbart är även att ha massa rena kläder i garderoben. Annars har jag lagat mat, packat upp alla grejer från resan, fixat och donat osv. Nu ska jag verkligen ta tag i biologin, imorgon väntar prov.

Ha en trevlig kväll!

Jag ser fram emot morgondagen då jag och älskling ska baka papparkakor! Nu börjas det med alla onyttigheter ......


pussis