helg!

Jaha, har varit i skolan idag.. fick reda på matteprovet, ett starkt vg vilket jag är väldigt nöjd med! .. dagen gick fort och efter skolan kilade jag jasmin ingrid och amanch ner på stan.. jasmin skulle köpa vantar men det fanns inga som dög så han sket i det, haha .. istället hittade jag lite saker som jag vill ha, ÄNTLIGEN hittade jag ett par skor, ett par svarta lacoste och sen hittade jag en najs skjorta som också är efterlängtat .. imorron ska jag ner på stan efter att jag lirat med barkarö.. får se vad jag får med mig hem sen :) .. annars har jag bara tagit det lugnt ikv, hur gött som helst :) pluggat ikapp matten som missat när jag varit ledig i veckan.. förresten, skrev jag något om utbildningen i snabbhet? .. ähh jag tror inte det, men den var ganska intressant faktiskt, träffade ju lite degerfors där också, bl.a dave mosson, trevligt ;p kände mig ju nästan som hemma ;) haha ..

imorron äre som sagt match och sen stan .. ska försöka hinna med att plugga endel också .. historieprov till veckan,.. kan inte påstå att jag har hängt med bra på lektionerna när det gäller historia, fast jag satsar väl kanske inte på ett mvg heller .. aja , ska även fixa lite andra skolsaker innan kvällen börjar, för då tänker jag Inte plugga :) ..

på söndag ska jag lira match igen, med bk =) .. sista seriematchen där vinst innebär serieseger, skulle sitta gött :D barkarö har för övrigt vunnit sin serie så det är bara bk:s u-lag kvar nu .. många seriesegrar ju :D .. hoho.. rävåsen, bk30 A, Barkarö och kanske bk30 U ..

nu ska jag soova :) ska upp åtta imorron, ingen sovmorgon här inte... blir hämtad halv tio här hemma eftersom jag inte hittar ut till barkarö, HAHA!

ciao ..


uppsala ..

spelade sm i uppsala och det blev förlust för oss på rudbeck.. jävligt bra motstånd och dåligt spel från vår sida .. aja .. så äre ibland, kul att åka iväg och framförallt så slapp vi skolan ;p .. hörde att rävåsen förlorat för första gången i år också .. himla mkt förluster nu .. kom ju faktiskt på att det inte alls var min första förlust i veckan .. vi torska ju som fan i cup kommunal i år .. haha , aja .. nu har jag varit o handlat, ska snart hämta tvätten och sen ska jag plugga fram till träningen som börjar halv åtta .. seg i benen , ojaa.. ska väl klara av en konditionsträning för däää , blää :p

utbildning i örebro imorron, ingen skola då heller ;D ..
blir förresten förmodligen kvar i v-ås till helgen för er som hört annat (och för er andra också ;p) .. aja, så ligger de till .. ciao!

ny vecka ..

idag vare matteprov som gällde, gick fan dåligt, haha.. aja godkänt vet ja ialf, får duga :p .. slutade tjugo över tolv så då åkte jag ner till stan, tänkte köpa ett par skor .. men inte hittade jag några så jag kom hem med ett par brallor ist .. haha

igår spelade vi match, derby mot ifk .. bajs match, haha, förlora med 6-3 och det var min första förlust den här säsongen ;o .. själv spelade jag innermitt från start och en stund in på andra, ett mål hann jag göra och fick vara hyfsat nöjd med min insats ..

nu ska jag tvätta, ciao ..

shiet ..

har haft en fullspäckad vecka vill jag lova, och än är den inte slut .. igår var jag med en kompis och lirade badminton, sen blev de pizza och bio, soft kväll :)

idag sov jag ut ordentligt, skööönt! och idag måste jag plugga, har nyss gjort matte.. har matteprov på tisdag, jo men bara 42 sidor, gött dä! haha .. litte skillnad från högstadiet ;o .. aja, ska ligga i med pluggningen nu, sen ikv ska jag till helena på lite partaj =) imorron blire att plugga hela dagen, mer än matte som måste göras, sen på måndag ska jag lira match med bk, div.3 .. på onsdag blire match igen, men med skollaget, i uppsala, skojj =) ledig från skolan me, gött :) .. aja, tillbaka till pluggandet, hörsda!

ny vecka ..

Jag tycker att veckorna bara flyger förbi, snart äre jul, typ! haha .. Jag har haft en väldigt trevlig helg, helt lagom blev den och slutade bra igår också! .. spelade match med div.3 vann med 3-0 och själv gjorde jag 2, alldeles toppen! kvällen avslutades med kinamat tsm med pappsen som var här igår! :)

I veckan som kommer blire endel plugg .. hade två läxförhör idag och fler kommer det! .. sen har jag naturkunskapsprov på torsdag me, mysigt! .. till helgen får vi se vad som styrs, har inge bråttom än men jag har lite o välja på :) hihi .. kanske åker jag hem igen? ingen omöjlighet :) ..

nu ska jag iväg och träna!

vi hörs!


veckan ..

I veckan var pappsen på besök i v-ås :) .. gjorde debut i a-laget :D dock bara i tio min, men jag var med från start och vi vann matchen mot gif med 2-0 ;) HAHA!! kom hem med en guldmedalj dårå eftersom det var vlt-cup final :D

annars dåå .. var på stan igår, inhandlade lite saker, bla nya fotbollsskor =) sen åkte jag hem till degerfors .. idag träffade jag lina !! =)=) kändes helt underbart! <3 vi kollade på fotboll me rasmus, rävåsen-bråten och rävåsen vann med 4-3 ;p .. sen blev de lite chill och framåt kvällen kom det lite boys hit, drack lite och umgicks, helnice ju! :)

när alla förrutom lina och rasmus gått så satt vi och prata ett bra tag om allt möjligt :) myys.. sen gick dom hem och nu ligger jag under täcket och ska släcka nu .. ska försöka pallra mig upp i tid och plugga lite innan jag ska åka tillbaka till v-ås .. imorron äre match igen :D .. div.3 ..

puss, jag älskart :)

match igen ..

har ju glömt att rapportera från förra veckans match .. gjorde debut i BK30, :D .. vi vann med 8-0, själv spelade jag bara 30 sista men var nöjd ändå, även fast mitt spel var lite sissodär, men hade ju trots allt bara gjort två träningar innan ...

idag äre match igen!! =) dingtuna står på schemat, div.3 även idag .. nu har jag just gjort klart engelskaläxan och ska snart packa väskan för att sedan åka ner på samling =)

i helgen var jag i sthlm hos jessi, skoj men regnigt =) .. jessi lirade me bajen dff i lördags, dom vann o jessi gjorde både mål o assist =) kuuul!:)

för övrigt rullar livet på, haha =) känns som jag har fullt upp hela tiden ju .. nu till helgen ska jag försöka ta mig hem till degerfors ;) rävåsen-bråten ju =) även om rävåsen redan vunnit serien :D .. grattis!! =) ska försöka träffa lite kompisar där hemma också, inte ofta man gör det nu för tiden ..

hörsda!

efter regn kommer sol ..

shit va det har regnat idag ;o .. åkte till skolan vid nio, väl framma var jag sjukt blöt .. åkte hem igen runt elva, haha .. skoljoggen vare ju idag dåå ..

har legat och kollat på oth hela dagen typ ;$ sjukt bra ju :) .. nu ska jag vara duktig och plugga lite, vill ju inte komma efter i skolan såhär tidigt ;p .. lite i taget och du kommer långt ;p .. så nu ska jag plugga lite så jag slipper plugga mycket imorn!

kom precis på att jag borde gå till sjukgymnasten idag .. men jag är ju fortfarande inte frisk och imorn står tre pass på schemat! .. (möjligtvis 2+match ;D) får se hur det blir med den saken :) nu blire och öppna böckerna .. för övrigt är mitt internet helt fucked up idag .. så ni vet ;p

pusssdå!

ny vecka..

oj vad tiden går fort (när man har roligt!!)
måndag, ny vecka .. hade fotboll imorse, haha det var fan helt otroligt, ujujuj vilken träning! ;D
aja, för övrigt är jag fortfarande förkyld och kan inte träna fullt än ! :( .. annars hade jag fått gjort debut på onsdag, men det får nog vänta .. får se hur jag känner mig imorron :)

idag har jag varit i skolan då, det gick fort och efter skolan åkte jag ner på stan me ngra tjejer i klassen innan jag åkte hem ..väl hemma ringde hanna och fråga om jag ville me ner o käka på stan .. så jag cyklade tillbaka ner till stan och käka me några BF:are ;b, skönt folk :D .. sen åkte jag hanna o frasse hem till mig och kolla på film =) ..
nu ska jag lägga mig och glysa på oth en stund, sen ska jag sooova :) sjukt skönt!

pusssssssssssss krya på mig!!!

degerfors och västerås

Är hemma igen, alltså i Västerås .. det känns som hemma ju ;) .. Helgen blev väl inte allt för händelserik, men tillräckligt ialf :) ..Bussresan var lite lagomt dryg vill jag lova ;o .. när jag kom hit lagade jag lite mat, hade inte ätit sen i fredags kväll ju, haha! sen har jag även städat och tvättat lite.. har även kollat lite på "I am Sam" .. ska kolla klart innan jag går och lägger mig sen hade jag tänkt =) .. nu ska jag plugga lite matte innan jag ska hämta tvätten, sen ska jag åka och handla lite .. hör gärna av er =) det är lite ensamt här ;$ haha!! .. det var ialf roligt att komma hem och träffa lite folk i helgen =) tack för det! och stort tack till rasmus, haha! du vet själv vad jag menar!! .. just ja, meningen varför jag egentligen började skriva detta inlägg berodde ju på att jag fick värsta flashbacks nyss, haha! .. la in lite bilder på mobilen igår från datorn där hemma .. då följde det visst med ett videoklipp från rhodos i somras, ojojoj! en röst jag vill höra igen! .. haha nu börjar det bli lite för seriöst här va ;p .. aja, "fråga stjärnorna om när" .. blir till att lyssna sönder den än en gång ikväll vill jag lova!! .. bad förresten pappa om att få åka utomlands snart, vill verkligen!! fast det vore roligare att spara pengarna och lägga dom på en resa utomlands me kompisar till sommarn ist .. men vem vet, jag kanske kan åka flera gånger? ge mig värme!!!

puss då!

degerfors

är hemma på besök i degerfors över helgen .. kom hem runt nio efter en rätt dryg bussresa ;/ som tur hade jag datorn så jag kunde kolla på film hela vägen :) dock var filmen kass! får fixa nån bättre till hemresan ;p på söndag bär det av till västerås igen .. hoppas på att hitta på något skojj innan dess ialf .. har ju gått o bleve förkyld igen, skräll! ååh!! .. aja, ska väl försöka bli frisk innan helgen nått sitt slut, har även lite att plugga, det gäller att ligga i ;b haha ..

god natt ..

och tankarna bara far omkring i huvet, ja i hela kroppen .. ibland pirrar de ju lite i magen ;) tur man är så himla seriös också! tack för den ..